Φοροτεχνικές & Λογιστικές Υπηρεσίες

επανεκ2020εσπα2

Η εταιρεία παρέχει φοροτεχνικές και φορολογικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Δείτε περισσότερα

espagr

Λογιστικές Υπηρεσίες Logistics

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που παρέχουμε για κάθε φοροτεχνικό, φορολογικό και εργατικό θέμα που απασχολεί την επιχείρηση σας.

Επενδυτικές συμβουλές

Η εταιρεία μας, έχει εξασφαλίσει συνεργασίες με οργανωμενα γραφεία που δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στον τομέα επιδοτήσεων και επιχορηγήσεων.

Νομικές Συμβουλές

Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους νομικούς για άμεσες συμβουλές φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας.

Εταιρεία

Η εταιρεία Β. ΚΑΤΣΑΡΟΣ Α.Ε. - Πρόβλεψη, χαρακτηρίζεται για την αμεσότητα, την ευελιξία και την εχεμύθεια στον τομέα παροχής των υπηρεσιών της.
Συστήθηκε το 2001 με μοναδικό αντικείμενο τη λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στα ιδιόκτητα γραφεία της, που στεγάζονται στη Θεσσαλονίκη επί της οδού Δωδεκανήσου 7 στον 4ο και 6ο όροφο.

Η πολύχρονη εμπειρία μας η συνεχής ενημέρωση, η επιμόρφωση του δυναμικού μας και η συνεργασία μας με εξειδικευμένους νομικούς, αποτελούν εχέγγυο για την άμεση και υπεύθυνη επίλυση των εξειδικευμένων φορολογικών – εργατικών – ασφαλιστικών θεμάτων και την προσαρμογή στις συνεχώς εναλλασσόμενες νομοθετικές επιταγές.

Ειδικότερα,

H Β. ΚΑΤΣΑΡΟΣ Α.Ε. – Πρόβλεψη παρέχει φοροτεχνικές και φορολογικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ενώ παράλληλα προσφέρει αμεση ενημέρωση στους πελάτες της για την εφαρμογή νέων νόμων και διαδικασιών σε θέματα σχετικά με τη φορολογία εισοδήματος, ΦΠΑ, φορολογία ακίνητων, Αναπτυξιακών Νόμων, κλπ.

Ενδεικτικό πελατολόγιο

Συνεργασίες

FNA Consulting Α.Ε.

Η FNA Consulting εξειδικεύεται στη παροχή φοροτεχνικών και νομικών συμβουλών σε νομικά και φυσικά πρόσωπα εξωτερικού.

PK GROUP

Η PK Group προσφέρει εξειδικευμένες συμβουλευτικές και οικονομικές υπηρεσίες, οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρησιακών λειτουργιών έμπρακτα

ΣΥΜ.Π.ΑΝ.

H ΣΥΜ.Π.ΑΝ. Μ.Ε.Π.Ε. σύμβουλoι επιχειρήσεων, παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και κλάδων δραστηριότητας .

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας ή στείλτε μας μήνυμα